Sur lugt fra skeden søger sex nu

sur lugt fra skeden søger sex nu

Læs også: 11 ting du ikke vidste om skeden. Ifølge den En dårlig lugt og grøn udflåd er typisk tegn på Trichomonas infektion. Mange kvinder oplever, at de lugter af klorin eller belgemiddel efter sex pga. præventionen. Kendt forretningsmand og far: Lad os nu få afskaffet de åndssvage madpakker! Men nu skal det være slut med odøren fra forneden. Heidi Husballe Pedersen på 33 år har brugt tabletterne, fordi lugten fra skeden var træls. Nu bruger hun pillerne før sex for naturlig fugtighed og efter sex for at undgå lugten. Idrætspædagog til fritidsklub søges · VVS-montør og lærling søges til firma. Selvom jeg nu har vasket mig dernede tre gange, så lugter det stadig. Hmmm, syntes aldrig jeg har lugtet dårligt efter sex. Tænk på alt det sæd der er oppe i dit, kombineret med din egen skede lugt. Tråde Sundhed Tråde Snik-snak Tråde Woman Søger Tråde Support Tråde.

Videos

The Guild Season 2 Full Season with Trivia Annotations by Creator Felicia Day & Producer Kim Evey!

Sur lugt fra skeden søger sex nu - tidslinje

Hjemmefødselsberetning fra en 3. Og har været i bad idag også. Babytøj - mdr. Amalie afvist af lækker fyr på gaden: Spise noget bestemt, en bestemt creme, et eller andet? Det føltes som om alt dernede var et stort blåt mærke.

Sur lugt fra skeden søger sex nu - 70erne optrådte

Kontakt redaktionen på news mx. Vil prøve at vaske mig igen. Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste Side 1 af 6. Dit liv som gravid Sex og samliv Shopping, skønhed og træning Graviditetsundersøgelser Symptomer og gener Tvillinger eller flere Abort Fødsel Fødselsberetninger Gravid debat Terminsgrupper Gravid-debatten Kromosomfejl Gravid med tvillinger Sex under graviditeten Barnet vender forkert Motion og kost Studerende Hvad skal baby hedde? Selvom jeg nu har vasket mig dernede tre gange, så lugter det stadig. Hmmm, syntes aldrig jeg har lugtet dårligt efter sex. Tænk på alt det sæd der er oppe i dit, kombineret med din egen skede lugt. Tråde Sundhed Tråde Snik-snak Tråde Woman Søger Tråde Support Tråde. Har vi haft samleje, og han har trukket sig ud inden udløsning, er denne lugt der ikke ikke ubehageligt lugtende udflåd eller anden form for dårlig lugt i skeden. Hej:) Jeg er en kvinde på 20 år, som er generet af dårlig lugt fra skeden. Jeg kan sagtens forstå, at du har det træls, med den måde tingene er på lige nu! Det er vigtigt, at du husker at lytte til dig selv og ikke har sex med din kæreste eller. sur lugt fra skeden søger sex nu

1 thought on “Sur lugt fra skeden søger sex nu”

Leave a Reply